25h8 - нова платформа для бізнесу

E-CONGRESS CONGRESS 2017 –

Бізнес-подія нового формату, яка задає порядок денний «на завтра», тестує нові ідеї та бізнес-підходи, презентує кращий європейський та український досвід в сфері e-commerce.

Місце зустрічі лідерів галузі, обміну досвідом з визнаними експертами і нові знайомства для розвитку бізнесу.

Виставка, яка об'єднує провідні компанії, які обслуговують ринок e-commerce. Це відмінний спосіб заощадити час для вибору нового партнера або підрядника, тим більше, що у відмінній атмосфері бізнес-переговори йдуть набагато простіше.

В рамках e-commerce congress 2017 буде представлена унікальна в своєму роді соціальна бізнес-мережа –  https://25h8.com/

Ідеолог проекту https://25h8.com/ і генеральний партнер Е-commerce congress Микола Сіньковський.

https://25h8.com/ – бізнес-промоушн платформа, яка об'єднала інструменти для торгівлі, комунікацій, електронного документообігу та соціальну мережу.

У цьому проекті взяли участь prozorro продажі, prozorro Публічні закупівлі і звичайно ж партнери ТОВ «ЕЛЕКТРОННІ ЗАКУПІВЛІ» це ДЕРЖАВНІТОРГІ.ОНЛАЙН та ДЕРЖЗАКУПІВЛІ.ОНЛАЙН.

ТОВ «ЕЛЕКТРОННІ ЗАКУПІВЛІ» переконані, що професіоналізм у будь-якій його прояві і, звичайно ж, яким володіє наша компанія, досягається шляхом обміну досвідом «гравців ринку» електронної комерції, які формують інфраструктуру самої електронної комерції.

ТОВ «ЕЛЕКТРОННІ ЗАКУПІВЛІ» виступає за інновацію в системі електронної комерції і підтримує ідеологію проекту 25h8.com.

Залишайтеся з нами. Все тільки починається!

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення