Имущество Белопольский Горсовет

Подписаться
Получите самые свежие предложения от ПРОЗОРРО и СЕТАМ
Аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати на оренду громадського будинку з допоміжними будівлями загальною площею 116,20 кв.м за адресою: вул.Клубна, 29 А, с. Черванівка, Сумського району, Сумської області.
Аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати  на оренду громадського будинку з допоміжними будівлями загальною площею 116,20 кв.м за адресою: вул.Клубна, 29 А, с. Черванівка, Сумського району, Сумської області.
Сумская область, Черванівка
Аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати на оренду громадського будинку з допоміжними будівлями загальною площею 116,20 кв.м за адресою: вул.Клубна, 29 А, с. Черванівка, Сумського району, Сумської області.Будівля одноповерхова,цегляна. покрита азбестоцементними листами. Фундамент - щебневий, цоколь- цегляний, стіни - цегляні, перекриття бетонні, підлога дерев`яна, двері відсутні, внутрішнє оздоблення відсутнє. Технічний стан ветхий.Інженерне забезпечення відсутнє. Цільове призначення об’єкта оренди – об’єкт оренди можливо використовувати за будь-яким цільовим призначенням, не забороненим чинним законодавством. Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Потенційний орендар для участі в аукціоні надає підтверджуючі документи, що передбачені ч. 3 ст. 13 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Для участі в електронному аукціоні з оренди майна гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в аукціоні. Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для перерахування гарантійного та реєстраційного внесків доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd. Стартова орендна плата: для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій – 90,50грн. без урахування ПДВ.На період воєнного стану аукціони з передачі майна в оренду проводяться не раніше ніж через п’ять календарних днів, але не пізніше ніж через 35 днів після публікації в електронній торговій системі оголошення про передачу майна в оренду.
Номер лота
LLD001-UA-20240313-35250
Нерухоме майно 04000000-8
Архивный
Конечный срок подачи
27.03.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
28.03.2024 07:55:00
Начальная цена
91 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
1 грн с НДС
Начальная цена за кв.м
1 грн с НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Повторно
Аукціон на оренду комплексного приймального пункту площею 85,4 кв.м за адресою: вул. Центральна,13 с. Воронівка, Сумська область
Аукціон на оренду комплексного приймального пункту площею 85,4 кв.м за адресою: вул. Центральна,13 с. Воронівка, Сумська область
Сумская область, Воронівка
Аукціон на оренду комплексного приймального пункту площею 85,4 кв.м за адресою: вул. Центральна,13 с. Воронівка, Сумська область.Будівля одноповерхова,цегляна.Інженерне забезпечення відсутнє. Цільове призначення об’єкта оренди – об’єкт оренди можливо використовувати за будь-яким цільовим призначенням, не забороненим чинним законодавством.Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Потенційний орендар для участі в аукціоні надає підтверджуючі документи, що передбачені ч. 3 ст. 13 Закону України "Про оренду державного та комунального майна" та додатковими умовами оренди.Для участі в електронному аукціоні з оренди майна гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в аукціоні. Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для перерахування гарантійного та реєстраційного внесків доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd. відповідно до п.7 Постанови Кабінету Міністрів України «Про особливості оренди державного і комунального майна у період воєнного стану» від 27.05.2022 №634 стартова орендна плата для проведення електронного аукціону в разі, коли залишкова балансова вартість об’єкта оренди, що є нерухомим майном, є меншою, ніж 10 відсотків його первісної балансової вартості, або інформація про залишкову балансову вартість такого об’єкта оренди відсутня, встановлюється з розрахунку 1 гривня за 1 кв. метр об’єкта оренди: для аукціону– 85,40 грн без урахування ПДВ; для аукціону із зниженням стартової ціни – 42,70 грн. без урахування ПДВ; для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій – 42,70 грн. без урахування ПДВ.
Номер лота
LLE001-UA-20240307-79590
Нерухоме майно 04000000-8
Архивный
Конечный срок подачи
26.03.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
27.03.2024 09:15:00
Начальная цена
85 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
1 грн без НДС
Начальная цена за кв.м
1 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Впервые
Аукціон на оренду комплексного приймального пункту за адресою: вул. Смирнівка, №43-А, с. Москаленки, Сумська область
Аукціон на оренду комплексного приймального пункту за адресою: вул. Смирнівка, №43-А, с. Москаленки, Сумська область
Сумская область, Москаленки
Аукціон на оренду комплексного приймального пункту за адресою: вул. Смирнівка, №43-А, с. Москаленки, Сумська область. Будівля одноповерхова,цегляна.Інженерне забезпечення відсутнє. Цільове призначення об’єкта оренди – об’єкт оренди можливо використовувати за будь-яким цільовим призначенням, не забороненим чинним законодавством.Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Потенційний орендар для участі в аукціоні надає підтверджуючі документи, що передбачені ч. 3 ст. 13 Закону України "Про оренду державного та комунального майна" та додатковими умовами оренди.Для участі в електронному аукціоні з оренди майна гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в аукціоні. Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для перерахування гарантійного та реєстраційного внесків доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd. Відповідно до п.7 Постанови Кабінету Міністрів України «Про особливості оренди державного і комунального майна у період воєнного стану» від 27.05.2022 №634 стартова орендна плата для проведення електронного аукціону в разі, коли залишкова балансова вартість об’єкта оренди, що є нерухомим майном, є меншою, ніж 10 відсотків його первісної балансової вартості, або інформація про залишкову балансову вартість такого об’єкта оренди відсутня, встановлюється з розрахунку 1 гривня за 1 кв. метр об’єкта оренди: - для аукціону – 172,30 грн без урахування ПДВ; для аукціону із зниженням стартової ціни – 86,15 грн. без урахування ПДВ; для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій – 86,15 грн. без урахування ПДВ.
Номер лота
LLE001-UA-20240307-18519
Нерухоме майно 04000000-8
Архивный
Конечный срок подачи
26.03.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
27.03.2024 09:35:00
Начальная цена
172 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
2 грн без НДС
Начальная цена за кв.м
1 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Впервые
Повторний аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 % на оренду громадського будинку з допоміжними будівлями загальною площею 116,20 кв.м за адресою: вул.Клубна, 29 А, с. Черванівка, Сумського району, Сумської області.
Повторний аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 % на оренду громадського будинку з допоміжними будівлями загальною площею 116,20 кв.м за адресою: вул.Клубна, 29 А, с. Черванівка, Сумського району, Сумської області.
Сумская область, Черванівка
Повторний аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 % на оренду громадського будинку з допоміжними будівлями загальною площею 116,20 кв.м за адресою: вул.Клубна, 29 А, с. Черванівка, Сумського району, Сумської області.Будівля одноповерхова,цегляна. покрита азбестоцементними листами. Фундамент - щебневий, цоколь- цегляний, стіни - цегляні, перекриття бетонні, підлога дерев`яна, двері відсутні, внутрішнє оздоблення відсутнє. Технічний стан ветхий.Інженерне забезпечення відсутнє. Цільове призначення об’єкта оренди – об’єкт оренди можливо використовувати за будь-яким цільовим призначенням, не забороненим чинним законодавством. Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Потенційний орендар для участі в аукціоні надає підтверджуючі документи, що передбачені ч. 3 ст. 13 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Для участі в електронному аукціоні з оренди майна гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в аукціоні. Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для перерахування гарантійного та реєстраційного внесків доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd. Стартова орендна плата: для аукціону із зниженням стартової ціни – 90, 50 грн. без урахування ПДВ; для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій – 90,50грн. без урахування ПДВ.На період воєнного стану аукціони з передачі майна в оренду проводяться не раніше ніж через п’ять календарних днів, але не пізніше ніж через 35 днів після публікації в електронній торговій системі оголошення про передачу майна в оренду.
Номер лота
LLE001-UA-20240221-18801
Нерухоме майно 04000000-8
Архивный
Конечный срок подачи
12.03.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
13.03.2024 10:45:00
Начальная цена
91 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
2 грн без НДС
Начальная цена за кв.м
1 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Повторно
Білопільська МР – 17.9015 га (5920686600:08:009:1000)
Білопільська МР – 17.9015 га (5920686600:08:009:1000)
Сумская область, Павлівський старостинський округ Білопільської міської ради
Оренда земельної ділянки на території Павлівського старостинського округу Білопільської міської ради, к.н. 5920686600:08:009:1000, площа 17.9015 - пасовища
Номер лота
LRE001-UA-20240206-08881
Землі сільськогосподарського призначення 06121000-6
Архивный
Конечный срок подачи
11.03.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
12.03.2024 10:45:00
Начальная цена
21 077 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
211 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Впервые
Білопільська МР – 8.1839 га (5920686600:08:009:0994)
Білопільська МР – 8.1839 га (5920686600:08:009:0994)
Сумская область, Павлівський старостинський округ Білопільської міської ради
Оренда земельної ділянки на території Павлівського старостинського округу Білопільської міської ради, к.н. 5920686600:08:009:0994, площа 8.1839 - пасовища
Номер лота
LRE001-UA-20240206-39226
Землі сільськогосподарського призначення 06121000-6
Архивный
Конечный срок подачи
11.03.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
12.03.2024 10:35:00
Начальная цена
8 709 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
87 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Впервые
Аукціон на оренду будівлі площею 62,60 кв.м за адресою: вул. Дубровського Валерія, 50, с.Куянівка, Сумського району, Сумської області
Аукціон на оренду будівлі площею 62,60 кв.м за адресою: вул. Дубровського Валерія, 50, с.Куянівка, Сумського району, Сумської області
Сумская область, Куянівка
Аукціон на оренду будівлі площею 62,60 кв.м за адресою: вул. Дубровського Валерія, 50, с.Куянівка, Сумського району, Сумської області.Будівля одноповерхова,цегляна. покрита азбестоцементними листами. Площа будівлі 62,6 кв.м.Фундамент - цегла, стіни, перегородки - цегляні, підлога відсутня, двері відсутні, вікна відсутні, внутрішнє оздоблення відсутнє. Технічний стан задовільний.Інженерне забезпечення відсутнє. Об’єкт оренди не має окремих особових рахунків, відкритих постачальниками комунальних послуг.Цільове призначення об’єкта оренди – об’єкт оренди можливо використовувати за будь-яким цільовим призначенням, не забороненим чинним законодавством. Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Потенційний орендар для участі в аукціоні надає підтверджуючі документи, що передбачені ч. 3 ст. 13 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Для участі в електронному аукціоні з оренди майна гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в аукціоні. Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для перерахування гарантійного та реєстраційного внесків доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd. Стартова орендна плата: для аукціону - 457,00 грн. без урахування ПДВ; для аукціону із зниженням стартової ціни – 228,50 грн. без урахування ПДВ; для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій – 228,50грн. без урахування ПДВ.На період воєнного стану аукціони з передачі майна в оренду проводяться не раніше ніж через п’ять календарних днів, але не пізніше ніж через 35 днів після публікації в електронній торговій системі оголошення про передачу майна в оренду.
Номер лота
LLE001-UA-20240129-10649
Нерухоме майно 04000000-8
Архивный
Конечный срок подачи
18.02.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
19.02.2024 10:05:00
Начальная цена
457 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
5 грн без НДС
Начальная цена за кв.м
7 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Впервые
Аукціон на оренду громадського будинку з допоміжними будівлями загальною площею 116,20 кв.м за адресою: вул.Клубна, 29 А, с. Черванівка, Сумського району, Сумської області.
Аукціон на оренду громадського будинку з допоміжними будівлями загальною площею 116,20 кв.м за адресою: вул.Клубна, 29 А, с. Черванівка, Сумського району, Сумської області.
Сумская область, Черванівка
Аукціон на оренду громадського будинку з допоміжними будівлями загальною площею 116,20 кв.м за адресою: вул.Клубна, 29 А, с. Черванівка, Сумського району, Сумської області.Будівля одноповерхова,цегляна. покрита азбестоцементними листами. .Фундамент - щебневий, цоколь- цегляний, стіни - цегляні, перекриття бетонні, підлога дерев`яна, двері відсутні, внутрішнє оздоблення відсутнє. Технічний стан ветхий.Інженерне забезпечення відсутнє. Цільове призначення об’єкта оренди – об’єкт оренди можливо використовувати за будь-яким цільовим призначенням, не забороненим чинним законодавством. Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Потенційний орендар для участі в аукціоні надає підтверджуючі документи, що передбачені ч. 3 ст. 13 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Для участі в електронному аукціоні з оренди майна гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в аукціоні. Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для перерахування гарантійного та реєстраційного внесків доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd. Стартова орендна плата: для аукціону - 181,00 грн. без урахування ПДВ; для аукціону із зниженням стартової ціни – 90, 50 грн. без урахування ПДВ; для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій – 90,50грн. без урахування ПДВ.На період воєнного стану аукціони з передачі майна в оренду проводяться не раніше ніж через п’ять календарних днів, але не пізніше ніж через 35 днів після публікації в електронній торговій системі оголошення про передачу майна в оренду.
Номер лота
LLE001-UA-20240129-43888
Нерухоме майно 04000000-8
Архивный
Конечный срок подачи
18.02.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
19.02.2024 09:45:00
Начальная цена
181 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
2 грн без НДС
Начальная цена за кв.м
2 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Впервые
Повторний аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 % на оренду нежитлового приміщення гаражу- майстерні, площею 128,4 кв.м за адресою: вул. Садова, 1, с. Нові Вирки, Сумської області
Повторний аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 % на оренду нежитлового приміщення гаражу- майстерні, площею 128,4 кв.м за адресою: вул. Садова, 1, с. Нові Вирки, Сумської області
Сумская область, Нові Вирки
повторний аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 % на оренду нежитлового приміщення гаражу - майстерні, площею 128,4 кв.м за адресою: вул. Садова, 1, с. Нові Вирки, Сумської області.Одноповерхове нежитлове приміщення, має декілька окремих входів, фундамент щебневий, цоколь-цегляний, стіни цегляні, перекриття дерев`яні, підлога бетонна, внутріщнє оздоблення відсутнє, інженерне обладнання відсутнє.Фізичний знос приміщень з урахуванням округлень приймається рівним 52% (незадовільний). Об`єкт протягом довгого часу не експлуатується, у зв`язку з чим прийшов в повний занепад..Цільове призначення об’єкта оренди – об’єкт оренди можливо використовувати за будь-яким цільовим призначенням, не забороненим чинним законодавством. Наявні окремі особові рахунки.Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Потенційний орендар для участі в аукціоні надає підтверджуючі документи, що передбачені ч. 3 ст. 13 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Для участі в електронному аукціоні з оренди майна гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в аукціоні. Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для перерахування гарантійного та реєстраційного внесків доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2. Стартова орендна плата для аукціону із зниженням стартової ціни – 229 грн. без урахування ПДВ; для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій – 229 грн. без урахування ПДВ.На період воєнного стану аукціони з передачі майна в оренду проводяться не раніше ніж через п’ять календарних днів, але не пізніше ніж через 35 днів після публікації в електронній торговій системі оголошення про передачу майна в оренду.
Номер лота
LLE001-UA-20240115-81154
Архивный
Конечный срок подачи
14.02.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
15.02.2024 10:25:00
Начальная цена
229 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
2 грн без НДС
Начальная цена за кв.м
2 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Повторно
Аукціон на оренду частини нежитлового приміщення загальною площею 27,90 кв.м, за адресою: вулиця Молодіжна, 7, село Нові Вирки, Сумська область.
Аукціон на оренду частини нежитлового приміщення загальною площею 27,90 кв.м, за адресою: вулиця Молодіжна, 7, село Нові Вирки, Сумська область.
Сумская область, Нові Вирки
Аукціон на оренду частини нежитлового приміщення загальною площею 27,90 кв.м, за адресою: вулиця Молодіжна, 7, село Нові Вирки, Сумська область.Відповідно до п.29 Порядку не може бути використане за будь-яким цільовим призначенням майно, щодо якого відповідним представницьким органом місцевого самоврядування прийняте рішення про його використання за конкретним цільовим призначенням.Цільове призначення об`єкта оренди -для розміщення закладів харчування, їдальні, буфети, кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи, торгівельних об`єктів, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи.Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Потенційний орендар для участі в аукціоні надає підтверджуючі документи, що передбачені ч. 3 ст. 13 Закону України "Про оренду державного та комунального майна" та додатковими умовами оренди.Для участі в електронному аукціоні з оренди майна гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в аукціоні. Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для перерахування гарантійного та реєстраційного внесків доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd. Відповідно до пункту 52 Порядку передачі в оренду в оренду державного та комунального майна стартова орендна плата для проведення електронного аукціону становить 1 відсоток від балансової вартості станом на останнє число місяця, який передує даті визначення стартової орендної плати - для аукціону – 28 грн без урахування ПДВ; для аукціону із зниженням стартової ціни – 14 грн. без урахування ПДВ; для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій – 14 грн. без урахування ПДВ.
Номер лота
LLE001-UA-20231219-12849
Нерухоме майно 04000000-8
Архивный
Конечный срок подачи
09.01.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
10.01.2024 10:40:00
Начальная цена
28 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
0 грн без НДС
Начальная цена за кв.м
1 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Впервые
аукціон на оренду нежитлового приміщення гаражу- майстерні, площею 128,4 кв.м за адресою: вул. Садова, 1, с. Нові Вирки, Сумської області
аукціон на оренду нежитлового приміщення гаражу- майстерні, площею 128,4 кв.м за адресою: вул. Садова, 1, с. Нові Вирки, Сумської області
Сумская область, Нові Вирки
аукціон на оренду нежитлового приміщення гаражу - майстерні, площею 128,4 кв.м за адресою: вул. Садова, 1, с. Нові Вирки, Сумської області.Одноповерхове нежитлове приміщення, має декілька окремих входів, фундамент щебневий, цоколь-цегляний, стіни цегляні, перекриття дерев`яні, підлога бетонна, внутріщнє оздоблення відсутнє, інженерне обладнання відсутнє.Фізичний знос приміщень з урахуванням округлень приймається рівним 52% (незадовільний). Об`єкт протягом довгого часу не експлуатується, у зв`язку з чим прийшов в повний занепад..Цільове призначення об’єкта оренди – об’єкт оренди можливо використовувати за будь-яким цільовим призначенням, не забороненим чинним законодавством. Наявні окремі особові рахунки.Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеним статтею 4 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Потенційний орендар для участі в аукціоні надає підтверджуючі документи, що передбачені ч. 3 ст. 13 Закону України "Про оренду державного та комунального майна".Для участі в електронному аукціоні з оренди майна гарантійний та реєстраційний внески сплачуються на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в аукціоні. Перелік операторів електронних майданчиків та їх банківські реквізити для перерахування гарантійного та реєстраційного внесків доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2. Стартова орендна плата – для аукціону – 458 грн. без урахування ПДВ; для аукціону із зниженням стартової ціни – 229 грн. без урахування ПДВ; для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій – 229 грн. без урахування ПДВ;
Номер лота
LLE001-UA-20231219-91133
Архивный
Конечный срок подачи
09.01.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
10.01.2024 10:00:00
Начальная цена
458 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
5 грн без НДС
Начальная цена за кв.м
4 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Впервые
Білопільська МР – 3.7920 га (5920683000:03:001:0278)
Білопільська МР – 3.7920 га (5920683000:03:001:0278)
Сумская область, Гуринівський старостат Білопільської міської ради
Оренда земельної ділянки на території Гуринівського старостату Білопільської міської ради, к.н. 5920683000:03:001:0278, площа 3.7920 - землі під сільськогосподарськими та іншими господарськими будівлями і дворами
Номер лота
LRE001-UA-20231218-93898
Землі сільськогосподарського призначення 06121000-6
Архивный
Конечный срок подачи
17.01.2024 16:00:00
Дата начала аукциона
18.01.2024 10:30:00
Начальная цена
13 111 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
131 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Впервые
Білопільська МР – 1.0998 га (5920686000:02:001:0316)
Білопільська МР – 1.0998 га (5920686000:02:001:0316)
Сумская область, Нововирівська сільська рада
Оренда земельної ділянки Сумська обл, Сумський р-н, Нововирівська сільська рада, к.н. 5920686000:02:001:0316, площа 1.0998 - рілля
Номер лота
LRE001-UA-20231026-05324
Землі сільськогосподарського призначення 06121000-6
Архивный
Конечный срок подачи
29.11.2023 16:00:00
Дата начала аукциона
30.11.2023 10:20:00
Начальная цена
4 164 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
42 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Повторно
Білопільська МР – 0.1411 га (5920610100:00:009:1080)
Білопільська МР – 0.1411 га (5920610100:00:009:1080)
Сумская область, Белополье
Оренда земельної ділянки Сумська обл, Сумський р-н, м. Білопілля, вул. Сумська, за ділянкою №6, к.н. 5920610100:00:009:1080, площа 0.1411 га
Номер лота
LRE001-UA-20230906-55087
Землі громадської забудови (землі, які використовуються для розміщення громадських будівель і споруд (готелів, офісних будівель, торговельних будівель, для публічних виступів, для музеїв та бібліотек, для навчальних та дослідних закладів, для лікарень та оздоровчих закладів), інших об'єктів загального користування) 06112000-0
Архивный
Конечный срок подачи
09.10.2023 15:00:00
Дата начала аукциона
10.10.2023 08:10:00
Начальная цена
44 519 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
445 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Повторно
Білопільська МР – 1.0998 га (5920686000:02:001:0316)
Білопільська МР – 1.0998 га (5920686000:02:001:0316)
Сумская область, Нововирівська сільська рада
Оренда земельної ділянки Сумська обл, Сумський р-н, Нововирівська сільська рада, к.н. 5920686000:02:001:0316, площа 1.0998 - рілля
Номер лота
LRE001-UA-20230906-72491
Землі сільськогосподарського призначення 06121000-6
Архивный
Конечный срок подачи
09.10.2023 15:00:00
Дата начала аукциона
10.10.2023 09:25:00
Начальная цена
4 164 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
42 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Впервые
Білопільська МР – 0.0088 га (5920610100:00:006:0706)
Білопільська МР – 0.0088 га (5920610100:00:006:0706)
Сумская область, Белополье
Оренда земельної ділянки Сумська обл, Сумський р-н, м. Білопілля, вул. О.Олеся, к.н. 5920610100:00:006:0706, площа 0.0088 га
Номер лота
LRE001-UA-20230906-16951
Землі громадської забудови (землі, які використовуються для розміщення громадських будівель і споруд (готелів, офісних будівель, торговельних будівель, для публічних виступів, для музеїв та бібліотек, для навчальних та дослідних закладів, для лікарень та оздоровчих закладів), інших об'єктів загального користування) 06112000-0
Архивный
Конечный срок подачи
09.10.2023 15:00:00
Дата начала аукциона
10.10.2023 09:25:00
Начальная цена
2 080 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
21 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Повторно
Білопільська МР – 7.7011 га (5920610100:00:007:1144)
Білопільська МР – 7.7011 га (5920610100:00:007:1144)
Сумская область, Белополье
Оренда земельної ділянки Сумська обл, Сумський р-н, м. Білопілля, вул. Павла Бані, 54 к.н. 5920610100:00:007:1144, площа 7.7011
Номер лота
LRE001-UA-20230906-90238
Землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення 06128000-5
Архивный
Конечный срок подачи
09.10.2023 15:00:00
Дата начала аукциона
10.10.2023 08:30:00
Начальная цена
358 481 грн без НДС
Минимальный шаг аукциона
3 585 грн без НДС
Тип аукциона
Английский
Выставляется на аукцион
Впервые

У Вас есть вопросы?

Напишите нам
Обязательно для заполнения