Приватизаційний аукціон: Закупнянський кар'єр за ₴15,8 млн

Фонд державного майна України оголосив про проведення приватизаційного аукціону, на якому буде виставлений Закупнянський кар'єр. Початкова ціна за цей актив становить 15,85 мільйонів гривень. Інформацію про це оприлюднила прес-служба ФДМУ у соціальній мережі Facebook.
Закупнянський кар'єр, розташований на Хмельниччині, спеціалізується на видобутку декоративного та будівельного каміння, известняку, гіпсу, мел та глинистого сланцю.
Комплекс включає три земельні ділянки для виробничих цілей загальною площею 72,07 га та 39 нерухомих об'єктів загальною площею 10,7 квадратних метрів.
Підприємство також має у своєму розпорядженні 23 одиниці автотранспортних засобів, спецтехніки та залізничного рухомого складу, включаючи вантажні автомобілі, навантажувачі, трактори, тепловози, вантажні крани та елеватори. Підприємство діє, не має заборгованості перед бюджетом або працівниками, а його кредиторська заборгованість за різними видами послуг не перевищує 5 тисяч гривень.
Нагадаємо, Фонд державного майна України також планує провести аукціон 29 лютого для продажу Київського експериментального протезно-ортопедичного підприємства.

Приватизаційний аукціон: Закупнянський кар'єр за ₴15,8 млн
ІНШІ НОВИНИ

У Вас есть вопросы?

Напишите нам
Обязательно для заполнения