Банк «Січ» ліквідуватимуть до 2025 року

ФГВФО повідомив, що ліквідація акціонерного товариства «Банк Січ» розпочалася 10.10.2022 та продовжиться до 09.10.2025 року включно.
Фонд делегував усі повноваження ліквідатора банківської установи провідному професіоналу з департаменту ліквідації банків Стрюковій Ірині Олександрівні. Пані Ірина буде уповноваженою особою Фонду до 09.10.2025 включно.
На офіційному сайті Фонду, а також на сторінці у «Фейсбуці» буде оприлюднена інформація щодо місця й терміну, коли будуть прийняті вимоги кредиторів.
Вимоги, що були висунуті кредиторами, задовольнятимуться коштами, які отримають після того, як майно (активи) банківської установи буде ліквідовано й реалізовано у такій черговості, яка передбачається ч. 1 ст. 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».
Нагадаємо, що НБУ ухвалив відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банка «Банк Січ».
Керівництво НБУ 09.08.2022 визнало банківську установу неплатоспроможною. «Січ» не дотримався своїх зобов’язань перед регулятором за кредитами рефінансування внаслідок браку грошей. Через це Фонд почав виводити банк з ринку та запровадив призначення тимчасової адміністрації.

Банк «Січ» ліквідуватимуть до 2025 року
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення