ФДМУ оголосив аукціон з приватизації ЄМК ДП "Полтавадіпром'ясомолпром"

Фонд державного майна України анонсував онлайн-аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу Державного підприємства "Державний інститут по проектуванню підприємств м'ясної та молочної промисловості "Полтавадіпром'ясомолпром". Про це повідомила пресслужба ФДМУ.

Проведення онлайн-аукціону заплановане на 4 червня, зі стартовою ціною 16,8 млн гривень. Торги відбудуться в системі "Прозорро.Продажі", а реєстрація на участь у торгах триватиме до 3 червня включно.

Деталі лоту

За інформацією Фонду держмайна, ЄМК підприємства розташований неподалік центральної вулиці міста Полтава. Основний вид діяльності за Статутом: діяльність у сфері архітектури. Основна продукція включає розробку проектно-кошторисної документації для підприємств м’ясної, харчової та інших галузей переробної промисловості агропромислового комплексу. Втім, через відсутність замовлень на проектні роботи протягом 2023 року та І кварталу 2024 року, реалізація проектної продукції не здійснювалася.

Комплекс включає двоповерховий цегляний будинок з підвалом загальною площею 2427,3 м², а також меблі, офісну техніку та обладнання. Нерухомість підприємства розташована на земельній ділянці площею 0,3056 га.

Згідно з умовами продажу, покупець зобов'язаний протягом 6 місяців погасити заборгованість із заробітної плати у розмірі 855,2 тис. грн, а також заборгованість перед бюджетом у розмірі 598,1 тис. грн та не допустити звільнення працівників підприємства.

ФДМУ оголосив аукціон з приватизації ЄМК ДП "Полтавадіпром'ясомолпром"
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення