ФДМУ створює Земельний банк та Фонд інвестиційної нерухомості

Пресслужба Фонду держмайна опублікувала інформацію;
1.    Для розвитку сільськогосподарського сектору та ринку нерухомості в Україні в планах фонда створити Земельний банк та Фонд інвестиційної нерухомості.
«Суверенний фонд — це лише один із чотирьох ключових продуктів, над якими працює команда Фонду державного майна. ФДМУ планує створити Земельний банк та Фонд інвестиційної нерухомості», — йдеться в повідомленні.
2.    Наразі ФДМУ через ініціативу Made in Ukraine, працюють над питанням відновлення роботи української промисловості. Це означає, що будь-який український підприємець може придбати на аукціонах малої приватизації державні активи, які можуть стати базою для створення нових промислових підприємств.
3.    ФДМУ та консалтингова компанія Contango підписали меморандум про співпрацю, який передбачає підтримку у створенні Суверенного фонду України для реалізації масштабних інфраструктурних проєктів, які сприятимуть розвитку української економіки. Contango належить одному з найбільших суверенних фондів ОАЕ та спеціалізується на наданні високоякісних програм трансформацій та підвищенні продуктивності.

ФДМУ створює Земельний банк та Фонд інвестиційної нерухомості
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення