Наповнення бюджету земельними аукціонами

В травні місяці проведено 6 земельних аукціонів з продажу права оренди на земельні ділянки сільгосппризначення площею 49,78 га. 
Станом на сьогодні було укладено 2 договори оренди землі та сплачені кошти до міського бюджету - 215 тисяч гривень. Ще на 4 аукціонах перемогло ТОВ «Надропром» (загальна сума 165,4 тис. грн) Зараз в очікуванні підписання договору з переможцем.
Вжиті заходи з метою наповнення бюджету
-    Проводиться робота з боржниками зі сплати земельного податку та орендної плати. До міського бюджету за останні 2 тижні травня 16 землекористувачів сплатили заборгованість за оренду землі у розмірі - 322,571 тисячі гривень.
-    Моніториться розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності щодо наявності документів, що дають право на їх розміщення. Виявлено - 6 самовільно встановлених торговельних павільйонів.
Відділи міської ради з містобудування, архітектури та земельних відносин пропрацювали їх місця розташування та визначили можливість оформлення паспортів прив’язки тимчасових споруд, що і запропоновано зробити їх власникам.
-    Проведено роботу з власниками та підготовлені договори про пайову участь в утриманні об'єкта благоустрою загальною сумою 34,3 тис.грн.
-    Проведення роботи з агровиробниками. Весняно посівна компанія під урожай 2023 року на території Покровської ТГ підійшла до завершення. Засіяно 9,6 тис га озимих культур. Їх стан переважно добрий або задовільний. Озимий ріпак перебуває у фазі цвітіння.
-    Наразі проводиться посівна зернових культур, з яких вже посіяно 2063 га ярого ячменю, 105 га – гороху, 8 га – гречки та 45 га кукурудзи. 
З технічних культур посіяно: 8152 га соняшника, 419 га льону та 124 га гірчиці.

Наповнення бюджету земельними  аукціонами
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення