Кваліфікація Постачальника у Прозорро.Маркет: Кроки для Участі

Тема кваліфікації постачальників у Прозорро.Маркет вже встигла набути декілька статей, але на цей раз хотілося б розглянути процес у докладніших деталях. Покроково розглянемо, як саме постачальник може взяти участь у запиті ціни пропозицій (далі - ЗЦП). Більшість постачальників вже давно користуються цією зручною платформою для продажу товарів, але впевнені, що є ті, хто ще не переступив цей поріг у світ публічних закупівель.
Отже, ключові етапи участі постачальника у ЗЦП:
1.    Реєстрація
2.    Кваліфікація
3.    Участь у ЗЦП
4.    Оплата за участь
5.    Підписання договору
6.    Виконання зобов'язань по договору
Розглянемо докладніше етапи реєстрації та кваліфікації для постачальників.
Реєстрація
Почнемо з самого початку. На сайті prozorro.gov.ua відсутня функція реєстрації. Для роботи в системі Prozorro необхідно зареєструватись на акредитованому електронному майданчику.
Кваліфікація
Перш ніж продавати товари на Прозорро Маркет, постачальник повинен пройти кваліфікацію. Якщо учасник ще не зареєстрований на жодному з майданчиків, йому потрібно зареєструватись на одному.
Після цього, у кабінеті на майданчику вибираємо розділ кваліфікації в Прозорро Маркет. Там обираємо необхідні кваліфікації.
Якщо не вдається знайти відповідну сторінку на майданчику, на якому ви зареєстровані, звертайтеся до адміністратора цього майданчика. І якщо сторінки з відборами немає, звертайтеся до відповідного адміністратора або до ЦЗО (центральної закупівельної організації).
Це лише початок шляху до участі у ЗЦП, і кожен етап потребує уважної уваги та дотримання процедур.
 

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення