Черкаси поповнюють свій бюджет земельними торгами

З 3 по 5 липня в електронній системі «Прозорро.Продажі» пройшли аукціони з продажу трьох земельних ділянок,  які поповнили міський бюджет майже на 53,7 млн грн.
Перша ділянка
Площа: 3 гектара.
Місцерозташування: в мікрорайоні Митниця по вулиці Героїв Дніпра. 
Призначення: землі рекреаційного призначення, тут можуть розміщувати об’єкти фізичної культури і спорту.
Друга ділянка
Площа: 1,1 гектара.
Місцерозташування: в районі вулиці Героїв Дніпра та Козацької.
Призначення: для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.
Третя ділянка
Площа: 0,3 гектара.
Місцерозташування:  вулиця Чигиринської, 62 
Призначення: розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
Програма продажу землі з аукціону допомагає реалізувати навіть ті земельні ділянки, які дехто вважав абсолютно непривабливими. Міська рада вважає програму перспективною для міста.
«Проводячи такі торги, департамент архітектури та містобудування реалізує стратегію Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка. І виконує його доручення: максимальна кількість вільних земельних ділянок буде продана або в оренду, або в право власності з аукціону. Аукціони абсолютно прозорі. Ми їх рекламуємо і закликаємо всіх підприємців України:  якщо вони мають бажання, у Черкасах у прозорий спосіб можна купити земельну ділянку», – сказав Віктор Беззубенко.

Начальник відділу стратегічного розвитку та продажу земель  управління земельних ресурсів, землеустрою та інспектування департаменту архітектури та містобудування Ірина Зоря пояснила: «після проведення торгів, згідно з процедурою, їхній переможець упродовж 20 робочих днів має підписати відповідні документи і протягом ще 5 робочих днів сплатити до бюджету міста кошти за землю.»
 

Черкаси поповнюють свій бюджет земельними торгами
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення