Підсумки другого семінару по роботі «Прозоро» у Львові

Завершився другий семінар у Львові, присвячений новому стандарту проведення державних тендерів із закупівель «Прозоро». Семінар проходив в період з 05 по 07 грудня 2016 року. Принципи роботи електронних торгів Prozorro розглядалися детально на базі офіційного і сертифікованого майданчика «Держзакупівлі онлайн».

У другому семінарі взяли участь представники наступних регіонів України: Запоріжжя, Київ, Полтава, Вінниця, Дніпропетровська область. Семінар проходив кілька днів за програмою, що включає докладне висвітлення правової, теоретичної і практичної сторони роботи на порталі «Держзакупівлі онлайн» «Прозоро». Були висвітлені найбільш важливі аспекти роботи в новому форматі проведення тендерів, а організатори детально відповіли на запитання учасників.

Досить багато часу приділялося і практичній стороні роботи на сайті «Держзакупівлі онлайн». Представники державних організацій могли отримати гарну практику з розміщення та ведення самих торгів, а учасники, які виступають в якості можливих постачальників, детально і по пунктах розбирали і практикувалися в участі в тендері. Наприкінці занять учасники семінару виконували тестові завдання, щоб закріпити отримані знання.

Серед пунктів семінару були і огляд визначних пам'яток Львова, а також прогулянки вечірнім містом.

ТОВ «Електронні закупівлі» проводить групові та індивідуальні онлайн навчання в сфері публічних закупівель в зручний для Вас час.

Якщо ви маєте намір взяти участь у публічних закупівлях наша компанія надає послуги з професійного юридичного супроводу тендерів будь-якої складності від початку процедури до укладення договору

 

Дата проведення: 08.12.2016
Підсумки другого семінару по роботі «Прозоро» у Львові
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення