Продаж Іллічівського масложирового комбінату

Дата аукціону – 26 липня.
Стартова ціна - 689 760 560 гривень.
Місцезнаходження – м. Іллічівськ, вул. Транспортна, 45.
Площа-8,6 гектара.
Склад лоту:
- Земельна ділянка загальною площею;
- Комбінат;
- комплекс будівель та споруд;
- цистерни, транспорт, насосні станції з естакадами та вагами, резервуари, стовпи, ворота, водопровід, каналізація, виробничі лінії та інше майно.

Іллічівський олійно-жировий комбінат бид визнаний банкрутом у 2021 році, а його арбітражним керуючим призначили - Ірину Коваленко, яка зараз є організатором аукціону На даний момент майно комбінату знаходиться в заставі (іпотеці) ТОВ "Фінансова компанія "СКАЙ".
- Червень 2020 року - Господарський суд Києва відкрив провадження за позовом ТОВ "Фінансова компанія "Скай" проти ФГВФО та Національного банку України про визнання договору за результатами аукціону з продажу активів "Дельта Банку", що відбувся влітку 2019 року.
- Червень 2019 р. ФГВФО продав на аукціоні (зі зниженням ціни) пул активів "Дельта Банку". Торги було скасовано Нацбанком через можливі зловживання у діях покупця. Нацбанк аргументував своє рішення тим, що ціна цих же активів на подібному аукціоні 6 березня цього року склала 906,2 мільйона гривень з тим самим покупцем, проте Окружний адміністративний суд заблокував угоду за позовом компанії, яка не брала участі в торгах.

Продаж Іллічівського масложирового комбінату
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення