Звіт про міжгалузевий пул активів трьох банків в системі Prozorro.Продажі

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) планує на 24 квітня провести у системі Prozorro.Продажі аукціон з продажу міжгалузевого пулу, що складається з активів трьох банків, які ліквідуються Фондом. Ця інформація надходить від пресслужби ФГВФО.
Міжгалузевий пул включає різноманітні активи, які відображають різні види економічної діяльності боржників. Лот GL16N1125904, який виставляється на продаж, містить права вимоги та майнові права за кредитними договорами, дебіторську заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю.
У заставу банків включено різні активи, такі як житлові будинки з надвірними спорудами, комерційна нерухомість у різних регіонах України, земельні ділянки тощо. Початкова ціна лоту становить 54,4 млн грн.
Торги будуть проводитися за голландською моделлю аукціону, де можуть брати участь як юридичні, так і фізичні особи, за винятком РФ або осіб, пов'язаних з державою-агресором.
Отримані від продажу активів кошти будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів банків, що ліквідуються.
На аукціоні з продажу міжгалузевого пулу активів трьох банків очікується значний інтерес з боку потенційних інвесторів. Цей пул складається з різноманітних активів, які можуть бути цікавими для різних суб’єктів господарювання та інвесторів з різних галузей економіки. Система Prozorro.Продажі надає прозору та ефективну платформу для проведення таких торгів, забезпечуючи конкурентні умови для учасників.
Звіт про результати цього аукціону буде важливим кроком у процесі ліквідації банків та вирішенні їхніх фінансових зобов'язань. Це також відображає підтримку державою ринкових механізмів та стимулює інвестиційну активність на фінансовому ринку країни.

Звіт про міжгалузевий пул активів трьох банків в системі Prozorro.Продажі
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення