ФГВФО виставив на торги кредити, забезпечені комерційною нерухомістю в Харкові

В системі «Прозорро.Продажі» заплановано повторний голландський аукціон із продажу активів АТ «Мегабанк».
Дата аукціону: 21 серпня
Стартова ціна: 505,7 млн грн
Склад лоту: права вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано відразу кілька об’єктів комерційної нерухомості в Харкові.
Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитами, російської федерації або осіб, пов'язаних із державою-агресором.


На торги виставлено права вимоги за шістьма кредитними договорами та дебіторська заборгованість на загальну суму 505,7 млн грн.
Компанії-позичальники не перебувають у стані припинення, а основним напрямом діяльності є торгівля автомобілями. При цьому забезпеченням за договорами виступають об’єкти нерухомості в Харкові, загальною площею понад 35 тис. кв. м. Передані в заставу об’єкти нерухомості знаходяться на вулиці Героїв праці, Клочківській та Шевченка. У частині заставних об’єктів зараз розміщуються, зокрема, декілька автосалонів відомих марок.

«Звертаємо увагу, що на продаж виставлено права вимоги за кредитами, а не заставне майно. Тому переможець аукціону отримає право вимагати від боржника повернення коштів, зокрема шляхом звернення стягнення на заставне майно, у тому числі в судовому порядку», – інформує фонд.

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення