Білгород-Дністровський порт вкотре не продали

7 серпня мав відбутись аукціон з приватизації Білгород-Дністровського морського порту. Через відсутність учасників аукціон не було проведено.
Дата нового аукціону - 15 серпня.
Стартова ціна – 92,45 млн грн.
Гарантійний внесок - 18,49 млн грн.
Склад лоту: дев’ять суден, чотири тепловози, 18 портальних кранів та 56 транспортних засобів (частина надана в оренду).  
Інформація про попередні спроби провести аукціон:
Перша спроба продажу Білгород-Дністровського морського порту. Аукціон назначено на 3 березня, стартова ціна - 187,57 млн грн визнали таким, що не відбувся. 
Друга спроба продажу була13 березня. Повторний приватизаційний онлайн-аукціон з продажу Білгород-Дністровського порту, переможцем якого із пропозицією 264,12 млн грн стало ТОВ "Укрдонінвест" бізнесмена Віталія Кропачова, однак він відмовився від купівлі порту на етапі узгодження умов договору купівлі-продажу.
Третя спроба була запланована на 14 червня, але продаж не відбувся через відсутність учасників.
ДП "Білгород-Дністровський морський торговельний порт" спеціалізується на перевалці лісових вантажів, мінеральних добрив, залізорудних котунів, металопродукції та зернових вантажів. Основним видом його діяльності, згідно зі статутом, є допоміжне обслуговування водного транспорту.
З 1 квітня 2022 року Білгород-Дністровський морський порт використовується як логістичний центр для портів на Дунаї. Порт приймає вантажі на автомобілях і відправляє їх у вагонах. З травня того ж року підприємство розпочало відвантаження зернових, перевалку залізорудних котунів та перевантаження металопродукції.

Білгород-Дністровський порт вкотре не продали
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення