Через півроку ФДМУ планує знову розпочати процес приватизації Білгород-Дністровського порту

Після піврічної паузи Фонд державного майна України вже восьмий раз спробує провести процес приватизації ДП «Білгород-Дністровський морський торговельний порт». Цю інформацію підтверджує оголошення ФДМУ, розміщене в системі Прозорро.Продажі, де буде проводитися наступний аукціон.
Трираундові торги заплановані на 21 березня і знову будуть проводитися за "англійською системою", після того як попередній аукціон, що відбувся за "голландською системою" 23 серпня, було скасовано через відсутність заявок від учасників.
Початкова ціна активу, яка становила 92,459 млн грн на попередніх торгах, тепер практично подвоєна і складає 183,95 млн грн.
Варто нагадати, що перший аукціон з приватизації Білгород-Дністровського морського порту мав відбутися 3 березня, але ніхто не подав заявок на участь. Другий аукціон відбувся 13 березня, проте переможець не сплатив за лот і втратив гарантійний внесок (18,7 млн грн), втрачаючи право брати участь у подальших торгах за цей об'єкт. Після цього було скасовано третій (6 червня), четвертий (14 червня), п'ятий (7 серпня) та шостий (15 серпня) аукціони через відсутність учасників. Всі ці торги також проводилися за "англійською системою".
 

Через півроку ФДМУ планує знову розпочати процес приватизації Білгород-Дністровського порту
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення