Перспективи Інвестування в Сільське Господарство: Аукціони на Оренду Землі

Голова Фонду державного майна розкрив плани на майбутні аукціони з оренди сільськогосподарських земель в рамках широкомасштабної приватизації, запланованої на наступний рік. Віталій Коваль зазначив, що Фонд планує організувати продаж підприємств у цей період.
Коваль підкреслив потенційні можливості для інвесторів у країні, вказуючи на широкий спектр інвестиційних перспектив. Він зазначив, що процес малої приватизації вже розпочався, а Фонд незабаром виставить на продаж об’єкти великої приватизації, чия вартість починається від 250 мільйонів гривень.
Голова Фонду також висловив плани на 2024 рік стосовно аукціонів з оренди сільськогосподарських земель, належних державі. Віталій Коваль підкреслив відкритість Фонду до співпраці з рішучими інвесторами.
Плани великої приватизації на 2024 рік включають виставлення на ринок таких активів, як Одеський припортовий завод, Центренерго, Об'єднана гірничо-хімічна компанія, Українські енергетичні машини, Електроважмаш та Сумихімпром. Підкреслено, що ринок оренди землі повинен бути відкритим та прозорим у процесі надання оренди. Коваль зауважив, що наразі настав час для пошуку внутрішніх резервів країни та інвестицій в Україну.

Перспективи Інвестування в Сільське Господарство: Аукціони на Оренду Землі
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення