Перспективна Акція: Аукціон на Придбання Торговельного Комплексу біля Одеси

Фонд державного майна України розпочав аукціон на продаж великого майнового комплексу ДП "ТВК", розташованого поруч із ринком "7-й кілометр" на Одещині. Ця інформація надійшла від пресслужби ФДМУ.
Стартова ціна за комплекс складає 104,1 мільйони гривень.
ДП "ТВК" спеціалізується на послугах зберігання та торгівлі. Загальна площа будівель і споруд, призначених для цих цілей, перевищує 35 тисяч квадратних метрів.
Цей майновий комплекс включає 39 об'єктів нерухомості, таких як адміністративна будівля, 17 складсько-торгових приміщень, гараж з нежитловими приміщеннями та насосна станція.
"Будівлі мають повну інфраструктуру і комунікації для безперебійної роботи: освітлення, зовнішні електромережі, трансформаторні підстанції, системи протипожежного водопостачання, котельня, свердловини. На території також розміщені 4 комплекти шлагбаумів, огорожі, навіси, охоронна будка і багато іншого", - йдеться у повідомленні ФДМУ.
Чистий прибуток підприємства за перші 9 місяців 2023 року становив 6,5 мільйона гривень. Але наразі воно має кредиторську заборгованість в розмірі 12,2 мільйона гривень. Проте, немає прострочених заборгованостей.
Потенційний новий власник, згідно умов приватизації, зобов'язаний погасити борги за зарплатою працівникам та перед бюджетом протягом 6 місяців після придбання комплексу. Також протягом перших 6 місяців він зобов'язаний зберегти робочі місця на підприємстві.

Перспективна Акція: Аукціон на Придбання Торговельного Комплексу біля Одеси
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення