Прозорро.Продажі: Нова Сцена Реалізації Конфіскованих Російських Активів

Фонд державного майна України оголосив про намір продавати конфісковані російські активи шляхом проведення онлайн-аукціонів у системі електронних торгів "Прозорро.Продажі". Цю інформацію розголошує Міністерство економіки, повідомляючи Українськi Новини.
"Недавно, наприкінці листопада 2023 року, Кабінет Міністрів схвалив порядок управління санкційним майном. Тепер такі активи будуть реалізовуватися через онлайн-аукціони в державній електронній торговій системі "Прозорро.Продажі". Це рішення уряду є реалізацією Закону 3137-IX, який вносить поправки до санкційного законодавства з червня поточного року. Ці закон і порядок визначають процедури реалізації конфіскованого санкційного майна - активів, що належали резидентам країн, які здійснюють збройну агресію проти України", - зазначено в оголошенні.
Фонд державного майна буде основним організатором електронних торгів щодо продажу санкційного майна у системі "Прозорро.Продажі", а кошти від його реалізації та оренди будуть спрямовані на рахунки Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Прозорро.Продажі: Нова Сцена Реалізації Конфіскованих Російських Активів
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення