Цього тижня на продаж виставлено активи ліквідованих банків на суму понад 3,83 млрд гривень, – ФГВФО

Отримані від продажу активів кошти підуть на розрахунок із кредиторами банків.

Цього тижня (20-24 травня) у системі Prozorro.Продажі запланований продаж активів десяти банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Загальна початкова ціна реалізації всіх лотів становить 3 835,3 млн грн. Із них права вимоги за кредитами складають 3 701,9 млн грн, а об'єкти нерухомості, земельні ділянки та інші основні засоби – 127,6 млн грн.

Крім того, дебіторська заборгованість перед банками виставлена на продаж за 5,7 млн грн.

Перелік банків, активи яких планується продати цього тижня, включає:

АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» – активи на суму майже 2 274,7 млн грн, з яких права вимоги за кредитами складають 2 273,9 млн грн, а дебіторська заборгованість – 0,7 млн грн.
ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ» – активи на суму близько 997,6 млн грн, з яких права вимоги за кредитами оцінюються в 986,2 млн грн, а нерухомість, земельні ділянки, автомобілі та інші основні засоби – майже 11,4 млн грн.
ПАТ «ЗЛАТОБАНК» – права вимоги за кредитами з початковою ціною майже 167,7 млн грн.
АТ «МР БАНК» – права вимоги за кредитами на суму понад 117,9 млн грн.
АТ «МЕГАБАНК» – активи на суму 90,4 млн грн, з яких нерухомість, земельні ділянки, автомобілі та інші основні засоби оцінюються в 73 млн грн, а права вимоги за кредитами – в 17,4 млн грн.
АТ «АКБ «КОНКОРД» – активи на суму понад 85,2 млн грн, з яких права вимоги за кредитами становлять 83,3 млн грн, дебіторська заборгованість – майже 1,8 млн грн, а нерухомість, земельні ділянки, автомобілі та інші основні засоби – 0,14 млн грн.
АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» – активи на суму 66,1 млн грн, з яких права вимоги за кредитами оцінюються в понад 55,3 млн грн, а нерухомість, земельні ділянки, автомобілі та інші основні засоби – майже 10,8 млн грн.
ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» – нерухомість, земельні ділянки, автомобілі та інші основні засоби з початковою ціною понад 26 млн грн.
АТ «БАНК ФОРВАРД» – активи на суму майже 4,9 млн грн, з яких нерухомість, земельні ділянки, автомобілі та інші основні засоби оцінюються в майже 4,8 млн грн, а дебіторська заборгованість – 0,09 млн грн.
АТ «АЙБОКС БАНК» – активи на суму майже 4,6 млн грн, з яких дебіторська заборгованість оцінюється в близько 3,2 млн грн, а нерухомість, земельні ділянки, автомобілі та інші основні засоби – понад 1,4 млн грн.
Детальніше ознайомитися з інформацією про заплановані аукціони та результати продажу активів можна на сайті Фонду в розділі "Продаж активів".

Цього тижня на продаж виставлено активи ліквідованих банків на суму понад 3,83 млрд гривень, – ФГВФО
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення