ФГВФО. Земля під забудову. Київ, Оболонський район. Прозорро.Продажі.

Цікавий об'єкт для інвестицій буде запропонований в Prozorro.Продажі Фондом гарантування вкладів. Йдеться про земельну ділянку в столиці, а саме в північній частині Оболонського району. Розмір земельної ділянки під забудову пропонується 113 гектар. Вона розташовується в районі вулиць Північна, Озерна, а також Богатирська. Основне її призначення: обслуговування будівель і культурно-соціальних об'єктів, а також будівництво.

Частина ділянки виходить на озеро Міністерське з виходом на причал, є зелена зона і зона відпочинку, поблизу розташовується станція метро Героїв Дніпра. Продаж даного лота вже здійснювалася, проте покупця так і не знайшлося. Сам об'єкт знаходиться у власності підприємства, що ліквідується - Родовід банку, а замовником аукціону є ФГВФО. Об'єкт має ряд обмежень, що потребують грошових інвестицій на підготовку до будівельних робіт і затвердження проекту. Це також є стримуючим фактором покупки і зменшення початкової вартості. Раніше даний об'єкт продавався за 3,7 мільярда гривень, але після декількох торгів, його вартість зменшилася, а нового власника так і не було визначено.

Такі аукціони проходять за голландським сценарієм, а значить на поступове зниження початкової вартості на фіксовані кроки протягом усього часу проведення торгів. Початкова ціна ділянки становить 370 мільйонів гривень. Старт продажу призначений на 30.06.2021 року. Варто уточнити, що в торгах можуть взяти участь всі бажаючі приватні або юридичні особи, зацікавлені в такій інвестиції. Можна припустити, що підсумкова вартість об'єкта буде відчутно менше початкової ціни.

ФГВФО планує продати 113 гектар землі під забудову в Оболонському районі Києва
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення