Івано-Франківський котельно-зварювальний завод продадуть через Прозорро

В грудні 2020 року в Фонд держмайна передали вісімнадцять підприємств «Укроборонпром» для продажу за програмою малої приватизації. В описі об'єктів зазначено, що вони мають оцінну вартість трохи менше ніж 281 мільйонів гривень. У список підприємств концерну також потрапив відомий «Івано-Франківський котельно-зварювальний завод», який вже намагалися продати в 2018 році.

Дане підприємство було віднесено до стратегічних компаній, а після створення концерну «Укроборонпром», завод увійшов до його складу 29.12.2010 року. Остаточно справи підприємства стали погіршуватися після кризи 2014 року. Фінансовий стан ставав все більш критичним, на початок 2020 року заборгованість по зарплаті склала майже 3 мільйони гривень.

В результаті, завод потрапив у програму малої приватизації і зараз має статус «Очікується аукціон». Подробиці по ньому для зацікавлених у купівлі осіб або компаній можна дізнатися на офіційному сайті Фонду. Там же можна буде дізнатися стартову ціну лота. Очікується зацікавленість до підприємства з боку потенційних інвесторів. 

Івано-Франківський котельно-зварювальний завод продадуть через Прозорро
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення