Через недоліки нового сайту Prozorro довелося повернути його стару версію

Державна компанія «Прозорро» проінформувала користувачів системи про те, що тимчасово переходить на стару версію сайту через помилки нового. Перехід до оновленого сайту відбувається в зв'язку з необхідністю реалізувати постанову Кабінету Міністрів від 14.09.2020 року №822 «Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу».

Причиною повернення стала некоректна робота нового порталу. Наприклад, виявилися помилки в пошуковій системі. Після усунення основних недоліків, перехід на новий сайт буде здійснено в стандартному порядку. Повністю всі недоліки розробники планують усунути до кінця року в міру їх появи.

Ситуацію так прокоментували в ДП «Прозорро»: «Зараз ми виправляємо всі недоліки нового інтерфейсу сайту. Але поки ця робота триває, вирішили повернути можливість користуватися старою версією пошуку, до якої всі вже звикли. Перейти на неї ви зможете в шапці порталу prozorro.gov.ua».

Якщо ви потрапили в ситуацію, коли вам потрібна юридична підтримка і супровід тендерів в системі електронних торгів, наша компанія «Електронні закупівлі» допоможе вам у вирішення багатьох проблем. Також ви завжди зможете бути в курсі всіх нововведень і змін, які досить часто вносять до законодавства.

Через недоліки нового сайту Prozorro довелося повернути його стару версію
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення