Підсумки семінару по роботі в «Прозоро» у Львові

У Львові пройшов перший семінар з циклу грудневих семінарів з навчання теоретичним та практичним навичкам роботи в новому електронному форматі проведення державних тендерів Prozorro. Учасники семінару навчалися роботі на базі офіційного сертифікованого електронного майданчика «Прозоро» – «Держзакупівлі онлайн».

Всі хто взяв участь в семінарі, змогли отримати найбільш важливі теоретичні знання, а також на практичних заняттях змогли навчитися роботі в «Держзакупівлі онлайн» на стороні Замовника або Учасника (постачальника). Навчилися правильно розміщувати тендери або брати участь в електронних торгах і самому аукціоні. Поетапно вивчили роботу нового стандарту проведення тендерів із закупівлі. Виконали тестові завдання для закріплення отриманих навичок.

Також організатори семінару підняли найбільш важливі юридичні і правові питання по роботі системи «Прозоро», використання публічних баз даних про тендери, умови співпраці та учасників торгів на порталі. Були озвучені важливі нюанси роботи самої системи електронних торгів на базі Prozorro, а самі учасники семінару отримали відповіді на свої запитання.

У неробочий вечірній час учасники семінару і гості міста могли ознайомитися з одним з найкрасивіших міст нашої країни – Львовом!

ТОВ «Електронні закупівлі» проводить групові та індивідуальні онлайн навчання в сфері публічних закупівель в зручний для Вас час.

Дата проведення: 05.12.2016
Підсумки семінару по роботі в «Прозоро» у Львові
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення