Бурштин на аукціонах «Прозорро.Продажі»

Уряд ухвалив рішення щодо продажу дорогоцінного каміння на електронних торгах постановою №1069.

Міністерство фінансів України постановило, що ДУ «Державне сховище дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння України» буде організовувати торги з реалізації бурштину на «Прозорро».

Такі аукціони проводитимуть на збільшення та зменшення початкової вартості. Вони відбуватимуться за 15 календарних днів з дня оголошення про проведення.

У разі якщо каміння не реалізують на перших торгах, упродовж 5 робочих днів після їхнього завершення оприлюднюється оголошення про проведення повторного аукціону.

За словами директора ДП «Прозорро.Продажі» Олексія Соболева, реалізація бурштину шляхом проведення аукціонів в системі — це один із тих прозорих інструментів, який наповнюватиме державний бюджет, підтримуватиме економіку та армію.

Головними функціями системи «Прозорро» є забезпечення рівного доступу до торгів кожному учаснику та надання можливості спостерігати за аукціоном в режимі реального часу для всіх охочих. Також система унеможливлює перешкоджання перебігу аукціонів.

Для участі в аукціоні з реалізації бурштину потрібно зареєструватися через один з акредитованих майданчиків в системі.

Якщо ви маєте намір придбати чи орендувати державне чи комунальне майно, пропонуємо Вам скористатися нашою платформою - Аукціони E-ZAKUPIVLI

На аукціонах «Прозорро.Продажі» продаватимуть бурштин
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення