На продаж в СЕТАМ виставлять 2 елеватори

В системі онлайн аукціонів Setam будуть виставлені на продаж два перспективних об'єкта - сучасних елеватора. Розташування першого - Чернівецька область Новоселецький район. Початкова ціна об'єкта порядка сімнадцяти мільйонів гривень. Розташування другого елеватора - Івано-Франківська область Городенківський район.

У другого лота початкова вартість буде 294 мільйона гривень. Його номінальна потужність зберігання зернових культур до 87,5 тисячі тонн. Швидкість приймання становить до 5,0 тисячі тонн/доба, при швидкості відвантаження 2,5 тисячі тонн/доба.

Заплановані торги на 15.06.2021 року. Важливо відзначити, що в процесі проведення аукціону будуть здійснюватися кроки на зниження стартової ціни, що більше підходить для голландської схеми проведення торгів. Крок зменшення поточної вартості складе 1%. У купівлі можуть взяти участь не тільки інвестиційні та бізнес компанії, але і фізичні особи.

Якщо ви маєте намір придбати чи орендувати державне чи комунальне майно, пропонуємо Вам скористатися нашою платформою - Аукціони E-ZAKUPIVLI

На продаж в СЕТАМ виставлять 2 елеватори
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення