ФГВФО Проводить Аукціон за 10,6 млрд грн Лоту Банку у Ліквідації

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб анонсує проведення онлайн-аукціону з продажу одного з найдорожчих лотів, що належать ліквідованому банку. Зазначений лот, пов'язаний з акціонерами та частково у заставі Національного банку України, буде виставлений на торги в системі Prozorro.Продажі 15 листопада за початковою вартістю майже 10,6 млрд гривень.
Продаються права вимоги за кредитами, не заставне майно, що дозволяє переможцеві аукціону вимагати повернення коштів від боржника через стягнення на заставне майно, включаючи судовий порядок.
Лот включає частку корпоративних прав у статутному капіталі ТОВ "Торгово-Логістичний Комплекс "Арктика", а також дебіторську заборгованість, права вимоги і майнові права за кредитними договорами. Усі активи, включені до лоту, пов'язані між собою спільним забезпеченням за кредитами, спільними засновниками та місцезнаходженням позичальників.
Об'єкти нерухомості у Києві та області, транспорт, обладнання, товари в обороті та майнові права на частку в статутному капіталі одного з позичальників є заставою за кредитами. Всі ці активи раніше вже виставлялися на торги, але не знайшли покупців.
Аукціон відбудеться за "голландською моделлю", де початкова вартість лоту автоматично знижується. Торги включатимуть етап закритих цінових пропозицій, де учасники матимуть можливість запропонувати вищу ціну, і переможцем стане той, хто пропонує найвищу суму.
 

Найдорожчий Лот: ФГВФО Проводить Аукціон за 10,6 млрд грн Лоту Банку у Ліквідації
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення