Повторні торги: Головний офіс "Банку Січ" в системі ФГВФО

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) запланував повторний аукціон на продаж майна "Банку Січ", який знаходиться на стадії ліквідації Фондом.
Це повідомлення надійшло від пресслужби ФГВФО, яка вказала, що у склад лоту входять офісна будівля банку, основні засоби у кількості 4857 одиниць, картки на пальне та капітальні вкладення в приміщення дизельної-чилерної системи в офісі.
Головний офіс "Банку Січ" розташований у сучасному 22-поверховому будинку преміум-класу та займає площу понад 2,5 тисячі квадратних метрів на 1-4 поверхах. Його перевагою є місцерозташування в історичному та діловому центрі столиці, в Шевченківському районі Києва за адресою провулок Несторівський, 6.
Стартова ціна лоту становить 154 мільйони гривень. Проведення торгів заплановано за англійською моделлю аукціону з покроковим підвищенням початкової ціни. Участь можуть прийняти юридичні та фізичні особи, за винятком осіб, пов'язаних з державою-агресором чи російською федерацією.
Нагадаємо, що в серпні 2022 року Національний банк оголосив "Банк Січ" неплатоспроможним через порушення зобов'язань перед регулятором. Фонд гарантування розпочав ліквідацію банку та ввів у нього тимчасову адміністрацію, а у жовтні того ж року була прийнята остаточна ухвала щодо ліквідації банку та відкликання його ліцензії.
 

Повторні торги: Головний офіс "Банку Січ" в системі ФГВФО
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення