ФГВФО Виставляє на Аукціон Лот Златобанку З Початковою Вартістю 10,6 млрд грн

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб анонсує проведення аукціону з продажу одного з найдорожчих лотів, належних ліквідованому Златобанку. За повідомленням пресслужби Фонду гарантування, торги відбудуться 15 листопада в системі Prozorro.Продажі.
Лот, який виставляється на продаж, включає пов'язані активи АТ «Златобанк», які частково перебувають у заставі Національного банку України. Початкова ціна лоту становить майже 10,6 млрд гривень.
У склад лоту входять частки корпоративних прав у статутному капіталі ТОВ «Торгово-Логістичний Комплекс «Арктика», дебіторська заборгованість, а також права вимоги та майнові права за кредитними договорами з різними контрагентами.
Забезпеченням за кредитами служать різноманітні об'єкти, такі як нерухомість, транспорт, обладнання та товари в обороті. Ці активи вже раніше виставлялися на торги, але не знайшли свого покупця.
Аукціон відбудеться за "голландською моделлю", де початкова вартість лоту поетапно знижується до моменту, коли один із учасників зупинить цей процес. Торги обіцяють стати ключовою можливістю для інвесторів та підприємців придбати важливі активи у секторі банківської ліквідації.
 

Продаж Найцінніших Активів: ФГВФО Виставляє на Аукціон Лот Златобанку З Початковою Вартістю 10,6 млрд грн
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення