У Чернівцях відбудуться електронні аукціони з приватизації нежитлових приміщень

У Чернівцях відбудуться електронні аукціони з приватизації нежитлових приміщень на вулиці Героїв Майдану. До 12 вересня всі охочі можуть подати заявки на участь. Торги відбудуться 13 вересня у системі Прозорро.
Знаходяться нежитлові приміщення у підвалі будинку на вулиці Героїв Майдану, 43, які можна придбати на торгах. Загальна площа приміщень становить 106,8 м2, а стартова ціна реалізації складає майже 540,6 тис. грн.
Щоб отримати можливість придбати ці приміщення, потрібно зареєструватися на майданчику, акредитованому в системі Прозорро. Також учасники повинні сплатити гарантійний (20% від стартової ціни лота) і реєстраційний (1340 грн) внески. Для переможця аукціону гарантійний внесок зараховується в рахунок оплати за актив, ціна продажу якого визначається на електронних торгах.
Відзначимо, що приватизація державного та комунального майна відбувається через систему Прозорро. Це допомагає заробляти гроші до державної казни, а кошти від приватизації наповнюють місцеві бюджети. Наразі, від початку повномасштабного вторгнення таким чином місцеві бюджети в Чернівецькій області заробили майже 45 мільйонів гривень.

У Чернівцях відбудуться електронні аукціони з приватизації нежитлових приміщень
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення