У листопаді ФДМУ планує провести понад 50 онлайн-аукціонів з приватизації

У листопаді Фонд державного майна України (ФДМУ) планує провести понад 50 онлайн-аукціонів з приватизації, стартова вартість яких складає майже 133 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.
Найбільше аукціонів припадає на Вінницьку область, де заплановано провести 9 заходів. У Львівській та Рівненській областях заплановано провести по 6 аукціонів, в Житомирській, Чернігівській та Одеській - по 4 аукціони, в Волинській - 3 аукціони, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Кіровоградській, Полтавській областях та м. Київ - по 2 аукціони, в Миколаївській, Сумській, Тернопільській, Черкаській областях - по 1 аукціону.
Серед об'єктів, які будуть виставлені на продаж, особливо привабливими є «Рівненський радіотехнічний завод», цехи з переробки деревини на Волині та адмінбудівлі на Одеській та Рівненській областях.
Нещодавно ФДМУ вже успішно провів 12 аукціонів, піднявши вартість активів з 25,9 млн гривень до 61,4 млн гривень, забезпечивши економічний ефект в майже 74 млн гривень. За весь цей рік Фонд державного майна України залучив до бюджету вже 2,7 млрд гривень від приватизації.

У листопаді ФДМУ планує провести понад 50 онлайн-аукціонів з приватизації
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення