Земельні Аукціони 2024: Розвиток та Успішні Тенденції

Понад 650 аукціонів з продажу землі заплановані на 2024 рік. Незважаючи на те, що 2023-й ще триває, можна вже визначити успішність земельних торгів онлайн. Наприкінці минулого року кількість аукціонів відчутно зросла: якщо на початку року було заплановано близько 800 аукціонів, то кожен місяць ця цифра збільшувалась. У фінальному кварталі їх кількість перевищила 2,2 тисячі за місяць. Це свідчить про ефективність, доступність і результативність таких торгів.
Наприклад, місцеві громади вже отримали понад 14,5 млн грн за оренду комунальних земель через цьорічні аукціони. Агровиробники та підприємці матимуть можливість розвивати свій бізнес протягом наступних 5-10 років завдяки землі, яку вони придбали.
З урахуванням того, що оголошення про земельні торги з’являються за 30-45 днів до їх проведення на системі Прозорро.Продажі, вже почали виставляти ділянки на оренду та продаж на 2024 рік. На січень заплановано понад 650 аукціонів землі різних типів та в різних регіонах України. Отже, якщо ви мрієте про власне сільське господарство, час орендувати землю — це найкращий момент. Цього сезону вже зможете розпочати вирощування врожаю.
Для участі у земельних торгах учасники, як потенційні покупці або орендарі, разом з організаторами мають зареєструватись на підтвердженому електронному майданчику. Просто й зручно зробити це на Українській універсальній біржі. Тут інтуїтивний інтерфейс, фільтри для швидкого пошуку лотів, а також спеціальні боти у Телеграмі та Вайбері для моніторингу нових пропозицій. Кваліфіковані консультації від професійних менеджерів та повна підтримка від реєстрації до підписання угоди, якщо це необхідно.
 

Земельні Аукціони 2024: Розвиток та Успішні Тенденції
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення