Чому вам потрібна допомога тендерного фахівця?

Якщо ви вирішили брати участь у публічних закупівлях, вам потрібно заздалегідь ретельно підготуватися, тому що якщо ви пропустили щось, що здається вам несуттєвим - ви опинитесь «за бортом», адже головна проблема - це відсутність підготовки до торгів.

Таким чином, в 80% випадків після декількох невдалих спроб участі в закупівлях клієнти звертаються за допомогою в нашу консалтингову компанію для підготовки тендера під ключ.

Чому потрібно звертатися в консалтингову компанію?

Більшість керівників компаній упевнені, що підготувати документи «за списком», скласти «декілька» довідок і завантажити їх в систему електронних закупівель особливих навичок і багато часу не вимагає, отже найняті власниками співробітники не мають достатнього досвіду роботи з тендерами, і не володіють потрібними знаннями при підготовці та участі в закупівлях.

Більш того, цю професію зазвичай недооцінюють, і власники покладають ці обов'язки на бухгалтера, менеджера або економіста компанії, але це не призводить до успішних результатів.

Хто такий фахівець в сфері публічних закупівель?

Професія фахівець в сфері публічних закупівель потребує всебічної підготовки в області права, економіки, діловодства і менеджменту.

Ця людина повинна мати багато інформації і мати практичний досвід, тому що розуміння підводних каменів при підготовці та участі в торгах дасть вам перевагу перед конкурентами.

Досвідченому тендерному фахівцю потрібні знання Закону України «Про публічні закупівлі», цивільно адміністративного законодавства, він повинен бути ознайомленим з положеннями МЕРТ, а також постійно відстежувати практику Антимонопольного комітету щодо оскарження публічних закупівель.

Наявність гарної команди - необхідна умова ефективної роботи компанії

Незалежно від того, наскільки професійні експерти з публічних закупівель, вони все одно залишаються людьми. Вони схильні робити помилки і розглядати проблеми в односторонньому порядку, а колективна мудрість іноді покращує якість роботи.

Без хорошої комунікації між учасниками ефективна командна робота неможлива. Взаємна підтримка також дуже важлива, адже завершити складний проект одному непросто. Складність виконання роботи в сфері публічних закупівель вимагає налагодженого механізму взаємодії між експертами різного рівня підготовки починаючи від юристів до інженерів.

Компанія «Електронні закупівлі» пишається професіоналізмом кожного працівника. Наша команда володіє достатніми і необхідними професійними знаннями в сфері публічних закупівель, і може комплексно оцінити складні ситуації і оперативно їх вирішити.

Витрачайте набагато менше часу і звертайтеся до професіоналів!

Консалтингова компанія «Електронні закупівлі» з 2015 року надає послуги з професійного юридичного супроводу тендерів будь-якої складності від початку процедури до укладення договору.

За весь час існування нашої компанії було досягнуто наступних показників:

  • 93% позитивних результатів в різних юридичних ситуаціях;
  • Більше 2000 перемог в тендерах;
  • Реальні відгуки від наших клієнтів на нашому сайті: Читайте тут

Супровід скарг в Антимонопольний комітет - https://ezakupivli.com.ua/suprovid-publichnih-zakupivel/suprovid-skarg-v-antimonopolniy-k

Супровід публічних закупівель для замовників - https://ezakupivli.com.ua/suprovid-publichnih-zakupivel/suprovid-publichnih-zakupivel-dlya-zamovnika

Супровід публічних закупівель для постачальників - https://ezakupivli.com.ua/suprovid-publichnih-zakupivel/suprovid-publichnih-zakupivel-dlya-uchasnikiv-postachalnikiv

Звертайтеся до команди професіоналів!

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення