На платформі Дія з'явився десятий освітній модуль, присвячений земельним онлайн-аукціонам.

На платформі Дія з'явився десятий освітній модуль, присвячений земельним онлайн-аукціонам. В умовах військового стану існує низка змін у земельних відносинах, включаючи проведення земельних торгів на електронних аукціонах. Цей модуль був розроблений експертами Державного підприємства "Прозорро.Продажі" за підтримки Програми "U-LEAD з Європою".
Цей новий модуль включає всю необхідну інформацію про земельні онлайн-аукціони і покликаний охопити наступні аспекти:
• Регулювання земельних торгів та обов'язкові вимоги для організаторів.
• Організація земельних торгів та умови участі.
• Підготовка лотів для аукціонів.
• Процес визначення переможця земельних торгів.
• Особливості проведення земельних аукціонів у рамках виконавчих рішень.
Олександр Лихотоп, заступник керівника проектного офісу ДП "Прозорро.Продажі", розповідає про всі ці аспекти у новому модулі.
Цей курс також охоплює зміни у земельних відносинах, які набули чинності у період воєнного стану та доступні у додаткових матеріалах першої серії курсу.
Повний освітній курс про земельні онлайн-аукціони надає всебічну інформацію про систему електронних торгів "Прозорро.Продажи", її роль для держави та суспільства, принципи її роботи, види аукціонів, опис лотів, проведення аукціонів та комунікацію з учасниками.
Цей освітній курс включає десять модулів і доступний безкоштовно на порталі Дія. Цифрова освіта. Після його завершення ви отримаєте сертифікат, що підтверджує успішне проходження базового курсу з цифрової грамотності, що відповідає 0,1 кредиту ЕКТС.

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення