Скільки коштує участь у земельних торгах

Обовязкові платежі для участі в земельних онлайн торгах 
1.    Сплата реєстраційного та гарантійного внесків. Потенційні покупці повинні  завантажити у систему Прозорро.Продажі документи, що підтверджують сплату (реєстраційний внесок становить 0,1 мінімальної заробітної плати, визначеної законом про Державний бюджет України на 1 січня року, в якому оприлюднюється оголошення про проведення земельних торгів. Нині ця сума становить 670 грн.).
2.    Другий обов’язковий платіж для учасників –  гарантійний внесок. Він становить 30% стартової ціни продажу земельної ділянки або річної орендної плати.
Важлива інформація:
1.    Сплатити реєстраційний та гарантійний внески на банківський рахунок оператора електронного майданчика потрібно не пізніше ніж за 1 годину до закінчення кінцевого строку прийняття заяв про участь у земельних торгах. 
2.    Відомості внесені в електронну торгову систему через особистий кабінет учасника, вважаються такими, що вчинені відповідною особою. Усі зміни після їх оприлюднення зберігаються протягом трьох років та будуть доступними для перегляду усім бажаючим. 
3.    Якщо на торги подано менше двох заяв (виняток, лише повторні торги із заявою від одного і того ж учасника) або якщо за результатами земельних торгів закрита цінова пропозиція або цінова пропозиція жодного з учасників не містить крок аукціону на підвищення стартової ціни, земельні торги визнаються такими, що не відбулись, і електронна торгова система автоматично присвоює таким торгам статус аукціону, що не відбувся. А учасники у разі відсутності кроку аукціону ще й понесуть штрафи.
4.    До участі у повторних земельних торгах не допускаються переможці попередніх торгів, які в установлений строк не підписали протокол про результати торгів, договір чи не сплатили належну суму за придбаний лот та суму витрат на підготовку лота до продажу.

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення