В пошуках інформації про оголошені аукціони

Оренда майна державної й комунальної форми власності через систему «Прозорро.Продажі» забезпечує чесність й прозорість торгів, а також рівні можливості перемогти для кожного з учасників.

Інформація про оголошені аукціони — де її шукати, якщо ви є потенційним орендарем?

Фонд державного майна постійно готує інформаційні продукти, завдяки яким у вас є можливість дізнаватися про аукціони, що плануються.

Кожного тижня Фонд займається розробкою спеціального інформаційного бюлетеня, який можна знайти на сайті Фонду. В бюлетені вказується актуальна інформація щодо найближчих запланованих аукціонів з оренди.

Кожну п’ятницю публікуються анонси, які повідомляють про заплановані на наступний тиждень аукціони з оренди держактивів. Інформаційні ресурси Фонду державного майна містять анонси аукціонів. Також планується запустити онлайн-портал, на якому будуть розміщувати повну базу даних вільних для оренди об’єктів нерухомого майна державної форми власності та всю необхідну інформацію про нього.

Бюлетені й анонси формуються так, щоб завдяки зручній навігації в системі «Прозорро.Продажі» ви мали змогу легко знайти цікавий для вас лот, адже кожний зазначений лот має посилання на сторінку в електронній торговельній системі «Prozorro.Sale».

 

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення