Тендерні угоди, щодо яких треба прозвітуватися

У 2022 році термін дії чималої кількості тендерних угод завершився й наразі необхідно надавати звіти про виконання цих договорів.

Швидко виявити ці договори можна за допомогою публічного модуля аналітики «BI Prozorro». В модулі можна знайти договори, щодо яких ви ще не прозвітувалися.

Треба зауважити, що оновлення даних в «BI Prozorro» відбувається в нічний час. Це означає, що внесені вами зміни сьогодні будуть наявні в модулі наступного дня.

Перевірте себе та знайдіть закупівлю, за якою треба оприлюднювати звіт про виконання договору. Зробити це легко:

  1. В модулі аналітики «BI Prozorro» знайдіть розділ «Етап закупівель (2021-2022).
     
  2. Переходьте на лист «Тендери/Лоти», натискайте на пошуковий рядок «Процедура закупівлі» та обирайте всі типи процедур, не враховуючи допорогові, звіти про договори, що були укладені, е-каталоги та запити цінових пропозицій.
     
  3. Далі переходьте в розширений відбір та ставте позначку біля «Показати вся поля». Після цього в пошуковий рядок потрібно ввести слово «згідно», оберіть показник «дата закінчення дії договору» та вкажіть потрібну дату закінчення договору.
     
  4. В пошуковий рядок «Пошук вимірів і полів» введіть «версія 2». Далі в категорії «Підстатус договору (версія 2)» оберіть «активний».
     
  5. Далі виходьте з розширених відборів, після цього ви побачите відомості щодо всіх закупівель, за якими необхідно опублікувати звіт.
     
  6. Для того, щоб побачити закупівлі певного замовника, натисніть на пошуковий рядок «Організатори» та шукайте замовника за кодом ЄДРПОУ чи його назвою.

Для спрощення свої базових задач ми рекомендуємо ознайомитися з базовими інструкціями від «BI Prozorro» для замовників.

 

Супровід скарг в Антимонопольний комітет - https://ezakupivli.com.ua/suprovid-publichnih-zakupivel/suprovid-skarg-v-antimonopolniy-k

Супровід публічних закупівель для замовників - https://ezakupivli.com.ua/suprovid-publichnih-zakupivel/suprovid-publichnih-zakupivel-dlya-zamovnika

Супровід публічних закупівель для постачальників - https://ezakupivli.com.ua/suprovid-publichnih-zakupivel/suprovid-publichnih-zakupivel-dlya-uchasnikiv-postachalnikiv

 

 

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення