ProZorro Market

Після позачергового засідання, Кабінет міністрів прийняв постанову про запуск каталогу ProZorro Market для замовників торгів - державних установ і компаній. Сама платформа вже працювала в тестовому режимі, і з її допомогою можна було зробити закупівлю на суму, що не перевищує 50 тисяч гривень. Після її затвердження максимальну суму на закупівлю збільшили до двохсот тисяч гривень.

Якщо державна компанія відноситься до монополіста, то така верхня межа суми становитиме 1 мільйон гривень. Введення системи спрощує продаж послуг, товарів або робіт для малого і середнього бізнесу в системі Прозорро.Закупівлі. З іншого боку, замовники тепер також зможуть в більш простій формі здійснювати закупівельну діяльність в системі електронних торгів.

Про це так висловилася заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Світлана Панаіотіді: «Електронний каталог ProZorro Market - це державний онлайн-магазин. Він допомагає малому та середньому бізнесу продавати свої товари державі. А держустановам - купувати товари за вигідними цінами, включаючи: паливо, канцелярію, комп'ютерну техніку, меблі, і т.д. ProZorro Market відкриває для бізнесу ринок з потенційним оборотом в 30 млрд гривень на рік».

ООО «Электронные закупки» проводит групповые и индивидуальные онлайн обучение в сфере публичных закупок в удобное для Вас время.

Для держкомпаній запущено офіційно ProZorro Market, максимальна сума закупівлі становить 200 тисяч гривень
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення