ФГВФО Продає Активи Ліквідованих Банків

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) активно продовжує процес реалізації активів, що належать банкам, що ліквідуються. Протягом поточного тижня, з 9 по 13 жовтня 2023 року, ФГВФО виставив на продаж активи 10 таких банків на загальну суму 1,528 мільярда гривень.
Згідно з інформацією, наданою прес-службою Фонду гарантування, із цієї суми 1,176,5 мільярда гривень є правом вимоги по кредитах, а 345,3 мільйона гривень - об'єкти нерухомого майна, земельні ділянки та інші основні засоби. Дебіторську заборгованість перед банками виставлено на продаж за 0,2 мільйона гривень, і цінні папери торгуватимуться за 6,1 мільйона гривень.
Це продовження активних дій ФГВФО у сфері реалізації активів банків, які перебувають у процесі ліквідації. Починаючи з літа попереднього року Фонд гарантування вкладів відновив продаж активів у системі Прозорро.Продажи. На той момент було продано нерухомість на загальну суму 2,6 мільярда гривень, що свідчить про цілеспрямовані зусилля ФГВФО в організації процесу приватизації активів банків, що ліквідуються.

ФГВФО Продає Активи 10 Ліквідованих Банків на 1,5 Мільярда Гривен
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення