Міністерство економіки Зміни у торгах з Приватизації спиртових заводів

Міністерство економіки України ініціює зміни умов, за якими можна приватизувати активи державного підприємства «Укрспирт».

Сергій Блескун, виконувач обов’язків директора «Укрспирту», зазначає, що зміни полягають у внесенні зобов’язань для покупця погасити частину кредиторської заборгованості розміром у балансову вартість активу, що є еквівалентом початковій вартості активу.

Зміни умов приватизації активів у спиртовій галузі передбачаються законом №1914-IX про збалансованість бюджетних надходжень, який набув чинності 1 січня 2022 року.

Як повідомляє пан Блескун, наразі сума загальної балансової вартості заводів «Укрспирту» складає близько 450 мільйонів гривень. Цих коштів вистачить, щоб погасити всі борги.

29 аукціонів (з 41) вже були проведені, а за 22 активи вже надійшли кошти в бюджет країни у розмірі 1,5 мільярда гривень.

Якщо Ви бажаєте придбати банківську нерухомість, але Ви не маєте часу для вивчення Регламенту аукціону, юридична компанія EZakupivli надає повний спектр послуг з супроводження участі в аукціонах ProZorro.Продажі.

Міністерство економіки ініціює зміни щодо торгів з приватизації спиртових заводів
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення