"Укртелеком" здає в оренду приміщення

У 2021 році компанія «Укртелеком» здала в оренду 95 тисяч м² нерухомості комерційного призначення. За даними пресслужби компаній, на кінець 2021 року вже нараховувалося 525 тисяч м² приміщень, що здавалися в оренду — це на 22% більше, аніж у 2020 році.

Частіше за все орендарі обирають приміщення «Укртелекому», щоб облаштувати офіси, виробництво, склади або готелі, ресторани чи кафе.

Як стверджує компанія, модернізація, технічне переоснащення та проєкти, що спрямовуються на плідне користування нерухомістю, яка наявна на балансі, є причинами появи вільних приміщень.

У 2022 році «Укртелеком» планує здати в оренду ще 100 тисяч м² нерухомості комерційного призначення, що має з’явитися після того, як телекомунікаційна інфраструктура компанії буде модернізована.

Євген Ніщенко, директор департаменту управління нерухомістю «Укртелекому», зауважує на зростанні попиту на офісні приміщення та ті, що можна переробити під хостел. Оскільки більша частина приміщень, які здає в оренду компанія, розташовуються в центрах міст і районних центрів.

Если вы намерены приобрести или арендовать государственное или коммунальное имущество, предлагаем воспользоваться нашей платформой - Аукционы E-ZAKUPIVLI

Компанія «Укртелеком» пропонує приміщення у центрах населених пунктів в оренду
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення