Продаж активів чотирьох банків ФГВФО: Новий аукціон

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) готується до проведення повторного аукціону, щоб продати пул активів чотирьох банків за ціною, яка становить 54,9 млн грн.
Пресслужба Фонду гарантування повідомила, що 9 листопада відбудеться аукціон, де пропонується пул активів чотирьох банків - ПАТ «Промінвестбанк», АТ «МР Банк», АТ «Мегабанк» та АТ «Банк Січ». Ці активи включають права вимог та майнові права за кредитними договорами, дебіторську заборгованість і основні засоби.
Загальна заборгованість за усіма договорами, включеними до пулу, складає понад 556 млн грн. Практично 11 млн грн цієї суми відноситься до МР Банку, 235 млн грн - до Промінвестбанку, майже 147 млн грн - до Мегабанку та 163 млн грн - до Банку Січ.
Ці активи уже кілька разів виставлялися на продаж у системі Prozorro.Продажі, але не були реалізовані.
Активи, що включені до лоту, мають різноманітне призначення, включаючи житлову та комерційну нерухомість, земельні ділянки та приміщення для виробництва у Закарпатській та Тернопільській областях.
Стартова ціна лоту визначена на рівні мінімальної ціни реалізації, яка склалася на попередніх аукціонах, що не відбулися.
Ця ініціатива ФГВФО є частиною стратегії з реалізації активів неплатоспроможних банків, які забезпечують виконання зобов'язань перед їх кредиторами та покращення фінансової стабільності.

Продаж активів чотирьох банків ФГВФО: Новий аукціон
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення