Новий сервіс «Прозорро»: як його використовувати та чому він важливий

Від пресслужби ДП «Прозорро» 30 березня ми дізналися, що ними був створений новий сервіс «Прозорро+». Його створили для того, щоб шукати постачальників і закривати гуманітарні потреби України.

Як зареєструватися

Щоб почати працювати в «Прозорро+» потрібно зареєструватися через електронний майданчик підключений до системи. Увійти в систему можна використовуючи «Держзакупівлі.Онлайн», «Закупки.Пром», «Е-Тендер.юа», «Тендер.Онлайн» чи «СмартТендер».

Якщо ви представник благодійної організації, потрібно надіслати лист на пошту ДП «Прозорро».

Як працювати з сервісом

Користувачі розподілені на три категорії: на замовників, постачальників та донорські організації. Кожна з трьох категорій користуватиметься своїми функціями, привілеями й послугами.

Державні та місцеві органи самоврядування, військово-цивільні адміністрації, гуманітарні штаби, ЗСУ — «Прозорро+» робить свою справу в інтересах усіх цих структур.

На порталі можна швидко та без зусиль відшукати більш ніж 100 груп товарів, це й дитяче харчування, й протигази та інша амуніція. Замовники мають 70 тисяч підприємств (потенційних партнерів) з системи «Прозорро», не враховуючи закордонних постачальників.

У разі браку коштів для придбання певних товарів «Прозорро+» надасть допомогу у вигляді залучення міжнародних благодійних організацій.

Для підприємців

Сервіс співпрацює з українськими підприємцями та з іноземними компаніями. «Прозорро+» має багато замовників, які мають потреби саме у вашому товарі. У разі відсутності у переліку товарів, які ви продавали раніше, ви матимете можливість зробити переорієнтацію бізнесу в потрібному напрямку.

Договір укладається з замовником, а якщо у вас виникатимуть питання, розраховуйте на команду «Прозорро+», вони завжди на зв’язку, щоб допомогти вам.

Для донорських організацій

Сервіс відкритий для співпраці з українськими, з міжнародними донорськими організаціями, а також з громадськими організаціями.

Система закупівель абсолютно прозора. Тобто коли ви даєте гроші, у вас є можливість буквально спостерігати куди вони «пішли». «Прозорро+» консолідуватиме гуманітарні потреби по всій території України, аналізуватиме як виконуються запити. Команда сервісу завжди буде на зв’язку, щоб підтримати користувача та дати відповіді на всі запитання.

Головне — сервіс «Прозорро+» є абсолютно безкоштовним для всіх. Зверніть увагу, що наразі сервіс не інтегрує логістику, тож це потрібно буде вирішувати самотужки.

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення