ФГВФО оголосив про проведення аукціону на продаж пула сільськогосподарських активів

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) оголосив про проведення аукціону на продаж пула сільськогосподарських активів, який був сформований за так званим галузевим підходом. Аукціон заплановано на 7 березня 2024 року в системі "Prozorro.Продажі".
Згідно з повідомленням ФГВФО, спільною ознакою активів, об'єднаних у пул, є КВЕД боржника - сільське, лісове та рибне господарство.
Наприклад, до складу лота GL18N1025685 увійшли активи трьох банків, а саме: права вимоги та майнові права за кредитними договорами, укладеними з суб'єктами господарювання та фізичними особами, а також дебіторська заборгованість суб'єктів господарювання. Загальна сума заборгованості за договорами складає 616,5 млн грн.
Кожен актив, що входить до складу лота, принаймні 4 рази виставлявся на індивідуальну продажу в системі "Prozorro.Продажі", але так і не був реалізований.
Для забезпечення виконання зобов'язань за кредитними договорами перед банками було оформлено сільськогосподарську техніку, обладнання, зерно пшениці та соняшнику, транспортні засоби, фінансове поручительство, земельні ділянки, житлова та комерційна нерухомість (свинарник, птахофабрика).
Стартова ціна лота становить 58,8 млн грн.

ФГВФО оголосив про проведення аукціону на продаж пула сільськогосподарських активів
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення