Галузевий Пул: ФГВФО Анонсує Аукціон з Будівництва на Прозорро

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб анонсував проведення аукціону з продажу першого "галузевого пулу" у системі Прозорро на 5 грудня 2023 року. Цей пул об'єднує активи чотирьох банків, у тому числі права вимоги за кредитними договорами та дебіторську заборгованість у сфері будівництва.
Цей лот, позначений як GL18N1025239, складається з активів банків: АТ "МР БАНК", АТ "МЕГАБАНК", ПАТ "ПРОМІНВЕСТБАНК" та АТ "БАНК СІЧ". Серед них — права вимоги та майнові права за укладеними кредитними угодами з різними суб'єктами господарювання.
Загальна заборгованість за цими активами перевищує 707 млн грн, найбільша частина з яких припадає на АТ "МЕГАБАНК". Ці активи включають об'єкти житлової та комерційної нерухомості, земельні ділянки, незавершені будівництва та майнові права на нерухомість, розміщену у різних місцях, таких як Запоріжжя, Харків та Львівська область.
Кожен окремий актив, що входить до пулу, намагалися продати у системі Прозорро не менше ніж 4 рази, але до цього не вдалося. Тепер вони виставляються на продаж з початковою ціною 65 405 671,44 грн у форматі голландського аукціону із зниженням стартової ціни.
 

Галузевий Пул: ФГВФО Анонсує Аукціон з Будівництва на Прозорро
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення