ФДМУ знову продає активи

ФДМУ відновлює реалізацію активів банківських установ, які знаходяться в процесі ліквідації.

У системі «Прозорро.Продажі» 02.06.2022 проведуть перші, з моменту введення воєнного стану в країні, торги з реалізації банківських активів. На аукціоні здійснюватимуть продаж котеджного комплексу з ділянкою землі, який знаходиться в селищі міського типу Козині Київської області. Комплекс знаходиться на балансі АТ «Місто Банк», який зараз ліквідує Фонд.

Комплекс з кадастровим номером 3223155400:05:013:0124 має двоповерховий будинок, площа якого складає 541,1 м², а також земельну ділянку площею у 0,2884 га. Крім того, на території є басейн відкритого типу та декоративний сад. Біля комплексу знаходяться річка Козинка й сосновий ліс.

Комплекс житловою площею в 74,7 м² продаватимуть вперше. Як вже було зазначено, площа ділянки землі становить 0,2884 га, а початкова вартість продажу сягає 23,9 мільйона гривень.

При проведенні використовуватимуть англійську модель аукціону, торги будуть прозорі та відкриті. Стати учасником може як фізична, так і юридична особа. Дивитися на перебіг аукціону в режимі реального часу за бажанням можуть всі в системі «Прозорро.Продажі». Коштами, які надійдуть від реалізації комплексу, ФДМУ розрахується з кредиторами цього банку.

ФДМУ знову продає активи
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення