ФДМУ онлайн-аукціон приватизації ДП "Лохвицький спиртовий комбінат"

Фонд державного майна оголосив про запланований онлайн-аукціон, який відбудеться 6 березня в системі "Prozorro.Продажі", з метою приватизації ДП "Лохвицький спиртовий комбінат" у Полтавській області. Стартова вартість цього спиртзаводу складає 11,33 млн гривень.
"Лохвицький спиртовий комбінат" – це підприємство харчової промисловості, розташоване в місті Заводське, яке спеціалізувалось на комплексній переробці цукровмісної меляси на спирт, дріжджі та діоксид вуглецю. Цей об’єкт може зацікавити різні категорії інвесторів, оскільки виробництво вимагає відновлення. Крім того, на базі цього підприємства можна організувати переробне виробництво або перемістити бізнес із тимчасово окупованих територій.
Відзначається, що цей актив розташований на перспективній території з зручною транспортною доступністю, має значні виробничі потужності та загальну площу нерухомості.
Попередній план ФДМУ передбачав завершення приватизації спиртзаводів у 2023 році, але цей процес продовжується і в наступному році, що відповідає ухваленим бюджетним призначенням.

ФДМУ онлайн-аукціон приватизації ДП "Лохвицький спиртовий комбінат"
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення