На «Прозорро+» зможуть реєструватися благодійні фонди та громадські організації

Сервіс «Прозорро+», який створили для того, щоб задовольняти гуманітарні потреби країни, зробить реєстрацію доступною для благодійних фондів і громадських організацій як українських, так і закордонних. На цій платформі вони можуть знайти необхідного постачальника або надати товари, в яких є потреба в органів державної або комунальної власності.

Зараз у переліку категорій товарів є більш ніж 150 позицій. Це стосується пального, харчових продуктів, тактичного одягу, ноутбуків, генераторів тощо. Перелік постійно оновлюється.

Сервіс вже використовується державними й комунальними органами влади, наприклад, Міністерством агрополітики, Міністерством соцполітики, Штабом гумдопомоги при Національному агентстві з питань запобігань корупції, Укрзалізницею та Львівською обласною державною адміністрацією. До того ж передбачають, що сервісом користуватимуться великі міжнародні донори, які будуть закривати запити країни й отримуватимуть звітність про їх виконання.

Нагадуємо, що сервіс «Прозорро+» проводить збір запитів, які залишають державні та місцеві органи влади, військово-цивільні адміністрації й гуманітарні штаби, до того ж співробітники сервісу шукають українських та закордонних постачальників, що реалізують товари, яких потребує наша держава. Для того, щоб подати свій запит, потрібно пройти процедуру реєстрації на якомусь з майданчиків, серед яких Е-Тендер, Закупки.пром.юа, СмартТендер, Держзакупівлі.Онлайн, Тендер-Онлайн або Плейтендер.

Якщо ви маєте намір взяти участь у публічних закупівлях наша компанія надає послуги з професійного юридичного супроводу тендерів будь-якої складності від початку процедури до укладення договору

На «Прозорро+» зможуть реєструватися благодійні фонди та громадські організації
ІНШІ НОВИНИ

У ВАС Є ПИТАННЯ?

Напишіть нам
Обов’язкове поле введення